Kuchynske zavesne skrinky na stene z SDK a OSB

Reklama
FD Frantisek Dobrota @frantisek.dobrota612 před 3 roky02.10.2020 23:15:00
Kuchynske zavesne skrinky na stene z SDK a OSB

Dobry den, mam stenu ktera ma slozeni drevene hranoly vertikalne (uz si presne nepamatuji jake to jsou, tusim 6-10cm tloustka, vzdalenost uz taky presne nevim), na to jsou 12mm OSB pero/drazka a na to je SDK 12mm. OSB jsem tam daval z toho duvodu, ze jsem se nekde docetl, ze to udrzi zavesne skrinky.

Stena je hotova a zacinam realizovat kuchyn - puvodni plan byl standardni vrut do dreva (nebo skoba, dle typu zaveseni), vetsi / klempirska podlozka, zavrtat do SDK a OSB, na skobu zavesit. Podlozka, aby vrut v sdk neudelal paseku a pri zaveseni neprolomil sdk.

Bavil jsem se o tom se sousedem a ten ma docela strach aby se to i tak cele nevylomilo.

Neni tu nekdo zkuseny co by dokazal poradit zda staci pouze vrut / vrutova skoba s podlozkou? Nebo jine reseni? Napr plat plechu 10x10cm a do horniho rohu kde bude vrut/skoba vyvrtat diru, tzn "podlozka" bude na vetsi plose? Nebo nejake profily (jake?) navrtane do hranolu a na tom ty skrinky namontovane?

Diky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.