flexibilni omitka

Reklama
LB Lászlo Bessenyey @laszlo.bessenyey před 3 roky06.10.2020 12:35:00
flexibilni omitka

Dobry den,

prosim o radu, jestli existuje neco jako flexibilni omitka. Vysvetlim k cemu ji potrebuji: mam po baraku rozvedene teplovzdusni rozvody od krbu. Ted jsem musel krb presunout do protilehle zdi a k tomu se postavil i novy komin za nosnou zdi. Ale abych mohl teplovzdusni rozvody vyuzivat, musel jsem teplovzdusni rozvod od noveho umisteni krbu dotahnout do mista, kde se napojoval krb drive. Vymyslel jsem to tak, ze jsem pouzil na miru vyrobene čtrhranne potrubi z nerezu, co maji hloubku pouze 6 cm a sirku 30 cm (aby plocha odpovidala prumeru rozvodu po baraku). Ve zdi jsem vysekal kanal odpovidajicich rozmeru, ze trech stran oblozil potrubi tvrdou mineralni deskou a vlozil do kanalu. Na trubku z pohledove strany jsem nalepil specielnim lepidlem na 1200 stupnu šamotove desticky. A ted to chci schovat pod omitku, aby to salalo teplo, a nebylo videt, a hlavne, aby omitka nepraskala.
Proto jsem po hraně šamotovych desticek dal miralon, ze to bude pracovat, to je mi jasne. Ale bude na tom jeste cca 1 cm omitky (jak kde, někde 0, někdy 1 cm. zeď není rovna). Nebo tam dat flexibilni lepidlo s kamnarskou perlinkou? Ale to je na tenkou vrstvu, asi 1 cm by pro lepidlo bylo moc? Existuje nejake reseni, kdy omitka nebude praskat? Idealne nejaka flexi omitka. Zatim jsem nasel nejakou lehcenou pruznou jadrovou omitku Weber Dur 132, ale nevim, jestli je to ono.
http://www.stawebniny.com/weberdur-132-l…


Dekuji predem za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.