"sjetý" rám okna

Rubriky:

Reklama
LD Lukáš Drahozal @lukas.drahozal před 3 roky06.10.2020 19:52:00
"sjetý" rám okna

Dobrý den.
Máme již 2 roky namotnovane okna od Vekry (nikdy víc). A až nyní jsem se dostal k tomu, že potřebuji dodělat venkovní dlažbu před posuvné dveře. Jenže.. Okno je složené ze dvou částí, pevná část okna má cca 2 metry a posuvná 120cm, jsou spojeny k sobě takovým "nosem" na kterém je krytka. Nastali dva, docela zásadní problémy. 1. Rám jakoby sjel ze skla dolů cca 1cm.. Takže pokud přiložím vodováhu do rohů rámu ke sklu, uprostřed okna je rám o 1cm níž... Dlažbu potřebuji udělat v rovině, jelikož k ní budou dojíždět žaluzie. Za rám jsem zkoušel zabrat ručně nahoru, ale bohužel, hnu s tím tam 1mm a pak se vrátí do původního prohnutého stavu...
2. Nos, který spojuje obě části okna, tak je také sjetý cca 1cm pod rámem (tj. překáží tam dlažbě)... Má s tím někdo zkušenost? Jak byste to řešili? Přikládám pouze náčrt, foto mohu dodat zítra za světla.
Ručně to nejde, napadlo mě pomocí nějakých závitů to vytlačit nahoru?
Demontovat okno se mi moc nechce, funguje v pořádku a jsou hotové omítky, podlahy, topení, špalety, prostě všechno, v domě se již 2 roky bydlí.... Dekuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.