Kotel Protherm Condens

Rubriky:

Reklama
LP Lucie Pařilová @lucie.parilova před 3 roky07.11.2020 12:04:00
Kotel Protherm Condens

Dobrý den,

potřebovala bych poradit s divným chováním kotle Protherm Condens. Je u nás naistalován v srpnu letošního roku. Od rána nám zlobí ohřev vody, který nechodí, ale topí to bez problémů. Vůbec to nesepne a ani ikony hořáku. Zkoušeli jsme restart několikrát, zkoušeli jsme vytáhnout kabel ze zásuvky. Vše bez odezvy. Dokonce jsme schválně přidali o hodně teplotu místnosti, jestli se nechytne i ohřev pitné vody. Čistíme filtr vstupní vody na topení 1x14 dní. Máme nainstalovaný i filtr na vstupní vodu na vodovodním řádu a dokonce i filtr na vstup vody do kotle. Samozřejmě budeme volat servis, jelikož to ještě máme v záruce. Jde mi o to, jestli někdo měl stejný/podobný problém. U sousedů se ve stejnou dobu instaloval i stejný kotel. Cca před měsícem volali servis na stejný problém, jaký máme my. Topení jelo, ale netekla teplá voda při sprchování. Servis to jako reklamaci neuznal a vyměnil jim turbínu. Detaily nevím. Za práci cca 10 min si řekl 3000. Vzhledem k tomu, že bych byla ráda, kdyby závada byla odstraněna ještě v záruce, tak chci být připravená na případnou diskuzi se servisákem.

Děkuji za odpovědi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.