Viadrus končí úplně včetně plynových kotlů nebo jen radiátory a TP?

Rubriky:

Reklama
SH Standa Hammer @standa.hammer před 3 roky08.11.2020 09:56:00
Viadrus končí úplně včetně plynových kotlů nebo jen radiátory a TP?

Páni novináři, tradičně, jak tyhle lehkoživky, které nic neumějí, informují tak napůl, hlásí něco o propouštění ve Viadrusu a jakési nejasné výmluvy o tvrdých emisních normách atd...

Nevíte někdo, jestli končí ten bolševický podnik celý nebo zůstanou třeba plynové kotle? Kolega z oboru říká, že se diví, že takový po bolševicku řízený moloch vydržel vůbec tak dlouho. Mraky domácností Viadrusy má. Ty stacionáry jsou pořád skvělé a do mnohých objektů vhodné kotle i dneska. To se bude po nějaké době těžko zákazníkům vysvětlovat, proč to nahradit, když 90% lidí neschopných díky své lenosti si kondenzační kotel ani nechce nastavit, a pak zjistí, že se slavným KK nemá proti Viadrusu vůbec žádnou úsporu na plynu a že slavý KK spaluje násobně hůř plyn z hlediska CO i CO2 než jeho starý litinový primitivní Viadrus.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

29 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.