Junkers Eurostar ZWE 24-3 MFK + rego TR200

Rubriky:

Reklama
PN Petr Nájem @petr.najem před 3 roky03.02.2021 12:12:00
Junkers Eurostar ZWE 24-3 MFK + rego TR200

Dobrý den. Dostal jsem od rodičů barák s kotlem z roku 2002. Fungoval bezvadně do tohoto pátku, kdy byl 2x za sebou při sněhovém nášupu výpadek proudu. Od té chvíle běží čerpadlo, ale plamen naběhne jen na pár sekund po znovuzapnutí kotle. Teplotu udržuje na 14ti stupních tím, že neustále zažehne na pár vteřin a hned se vypne. Když stisknu knoflík "kominíka" plyn se zažehne a běží asi 5 minut a během této doby dokáže zvednout teplotu o 2 stupně. Po stisknutí chybového tlačítka žádnou chybu nehlásí. Zkusil jsem i přepojit zástručku v rozdvojce. Ke kotli je zapojeno externí čerpadlo kvůli výměníku v krbu. V noci ze soboty na neděli se kotel sám od sebe o půlnoci sepnul a vyhnal teplotu na 20stupnů i přes to, že na regu je nastavené noční vytápění na 18. Od té doby zas nic. Kotel i komín prochází pravidelkou revizí a čištěním. Spíš by mě zajímalo, co za tím může být, nějak nevěřím, že by výpadek proudu něco zničil, pokud nebylo přepětí třeba zkratem na vedení Děkuji moc Petr

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.