Reklamace HS portálu kvůli prohýbání rámu

Rubriky:

Reklama
JV Jana Vozdecká @jana.vozdecka před 3 roky10.03.2021 10:58:00
Reklamace HS portálu kvůli prohýbání rámu

Dobrý den,

zajímal by mě váš názor nebo zkušenosti s reklamací HS portálu. S naším máme neustálé problémy při slunečných dnech. Stačí, aby trochu na něj zasvítilo sluníčko a HS portál se prohne a nelze pak dovřít. Tuto situaci jsme několikrát řešili reklamací s výrobcem, byla provedena dodatečná výztuha portálu, přetěsnění skel, nic však nepomohlo. Naposledy nám výrobce na naši reklamaci napsal, že s HS portálem už nemůže nic dělat a máme tedy vlastně smůlu. Jinak HS portál je hliníkový z profilů Schüco. Ještě při výběru jsem tento portál s výrobcem řešila, schválně jsme si pořídili drahý hliníkový profil Schüco, abychom s dveřmi neměli problémy, byli jsme výrobcem ujištěni, že vše bude v pořádku. Máme tedy dveře za 120tis., které polovinu dne nejdou zavřít. Zajímalo by mě, zda se jedná o závadu, jejíž odstranění můžeme od výrobce i nadále vyžadovat, nebo máme prostě smůlu? Děkuji za odpověď

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.