Strop v rodinném domě

Rubriky:

Reklama
OM Ondra Martinek @ondra.martinek před 2 roky10.08.2021 10:02:30
Strop v rodinném domě

Dobrý den, dělám rekonstrukci staršího domu a momentálně řeším stropy. Byl jsem domluvený, že je udělám z hurdisek. Nakoupil jsem Ička a než jsem koupil hurdisky byl jsem od nich velmi odrazen. Takže tet mám na stropě Ička a uvažuji co do nich dát. Chtěl jsem desky PZD a doplnit do výšky ička ekostyrenem. Ale za PZD desky bych dal celkem dost peněz a nevím, zda moc nezatížím strop. Nebo mi poradili, že mezi ička nařezat dřevěné desky, na to desky polystyrenu, kari sítě a poté zalít betonem. Bylo by to lehčí a levnější, ale bojím se možnosti vyhnití desek. Nebo ještě další možnost ička podšalovat, vložit do nich karisíť a zalít asi 10cm betonem - v podstatě udělat vrstvu místo pzd desek a poté doplnit ekostyrenem. Ička mám 16 cm. Jakou možnost by jste zvolili? Nebo je ještě nějaká, která mě nenapadla? Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.