Zazimování čerstvě fóliovaného bazénu

Reklama
ZV Zuzana Vlčková @zuzana.vlckova172 před 2 roky04.10.2021 15:28:04
Zazimování čerstvě fóliovaného bazénu

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenost s vyfóliovaným bazénem před zimou. Fólii máme týden, napršelo tam tak odhadem kolem 3 cm a na dně je všelijaká havěť. Jako rada nám bylo doporučeno napustit tak kolem 20 - 30 cm vody, dát zazimovač a dilatační plováky či pet na diagonálu a nechat to být. Jedná se o fólii s akrylátovým povrchem, která by měla být odolná jak mikroorganismům a plísním, tak i vyblednutí. Ale stejně, obáváme se, abychom neměli na jaře fleky, či nějakou jinou degradaci. Pod plachtu to dávat nechceme, máme velký bazén a příští jaro se bude dávat zastřešení. Všude na netu jsem se dočetla jen o zazimování už používaného bazénu. My zatím nemáme technologie, jen tu fólii. Není ani dlažba, také až na jaře. Viz foto. Děkuji moc za případné postřehy.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.