Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
všude se doporučuje zateplovat i krokve. U bydlení tomu rozumím. Já ale chci zateplit dílnu (výška krokve 12 cm). Tj. měl jsem představu, že dám izolaci jenom mezi krokve, dám parotěs a hned na to OSB záklop.
Přes zimu v dílně budu jenom temperovat tak, aby teplota neklesla pod 5 stupňů. Max. si přitopím, když tam budu.
Je ta kondenzace skutečně takový problém i za těchto podmínek? Střeba je plechová na dřevěnném roštu.
Díky
O.k. díky za názor. Doufal jsem, ze to bude dostačující. Větší silu zateplení bych už stejně z vnejsi strany nedostal.…
před 2 roky
Vnější zateplení 20cm EPS je perfektní. Přidávat další zateplení z vnitřní strany nemá význam
před 2 roky
Chtěl jsem se ještě zeptat. Nesouvisí s tématem, ale koukal jsem ze rozumite zateplovaní. Dodatečně jsem ted zateplil…
před 2 roky
26 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení