Vyhledávání
Naše další weby
Nabízejí TČ Midea Split 6 kW v ceně 144.900 Kč bez dph plus montáž. Prý prvotřídní tepelné čerpadlo A+++ od spolehlivého výrobce Midea s možností prodloužené záruky až 10 let a kompresorem MITSUBISHI ELECTRIC. Akce trvá do 31.8.2022. Když jsem projevil zájem, tak mi nabídli návštěvu technika za 3.000 Kč, který změří vše potřebné a dodání do 2-3 měsíců. Celková cena i s dph o asi 100 tisíc vyšší.
Solidní firma podle mého názoru nemůže takto postupovat, když dopředu neví tepelnou ztrátu objektu a další okolnosti, které budou mít vliv na výběr TČ. Co když mi nebudou schopni nabídnout dost výkonné TČ, protože by se jednalo o přechod z atmosférického plynového kotle, který dosluhuje a otopnou soustavu tvoří radiátory Korado. Vycházím z toho, že bych potřeboval TČ vzduch - voda s výstupní teplotou vody kolem 70 stupňů Celsia.
Mám podezření, zda se nejedná o nějaký podvod. Děkuji za názory a podněty.
Ještě jednou dobrý den, pane žirafo :-), Číňani z Midea tam skutečně kompresor Mitsubishi montují. :-) Kdyby tomu…
Dobrý den, pane žirafo :-), Škoda, že s námi zkušenost nemáte, rád bych to napravil alespoň tak, že Vám nyní…
Dobrý den, pane Švarci, Zaměřením mám na mysli zejména prohlídku objektu, které má TČ vytápět. Díky tomu jde zvolit…
Čili tč máte jen na okrasu. 16kw tč bere v zimě kolem 100kwh denně. A o té akumulaci moc nevíte. Bych to přirovnal…
před více než rokem
Spotřebu plynu Vám neuvedu, bylo by to zavádějící. Plyn používám pouze na vaření a ohřev TUV a i to začínám…
před více než rokem
Pro naši představu sdělte spotřebu plynu za rok a zda je v tom i příprava TUV nebo vaření. Pak zhruba podlahovou…
před více než rokem
40 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení