izolace stávající spodní stavby

Rubriky:

Reklama
JC Jiří Chládek @jirka_chladek před rokem30.08.2022 12:15:06
izolace stávající spodní stavby

Zdravím,
hodláme ke stávající podsklepené nemovitosti přistavovat (bez podsklepení). Začal jsem odkopávat stávající stěnu s tím, že zjistím stav stávající hydroizolace, hloubku založení atd. No, jsem z toho rozpačitej. Stávající hydroizolace byla provedena stylem "ipu na stěny výkopu vylejt betonem. A zároveň je to celý tak všemožně vyboulený, nepravidelný.

Přístavba bude založena ve stejné úrovni jako současná stavba - vzhledem k vyboulení stávajícího základu bude z části nová stěna působit na stávající základy. Čímž vyvstává otázka, jak odizolovat stávající stěnu? Navařit IPU nemůžu z důvodu nemožnosti kopírování tvaru stávajícího základu a možnému vzniku kavern, kde se může držet voda. Co nějaké tekuté izolace? Ideálně nátěr nebo stříkané? Neřešil to někdo? Odsekat to je nesmysl - ten beton zvoní.

Díky za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.