Popraskaná nenosná příčka

Rubriky:

Reklama
RB Renata B @renaat před více než rokem03.11.2022 22:03:40
Popraskaná nenosná příčka

Prosím o radu s prasklinami, které se nám objevily na příčce v domě. Jedná se o příčku z 11,5 cm tvárnic, která není svázána s obvodovým zdivem ani s jinou příčkou. Příčka tvoří částečný předěl většího prostoru a z jedné strany jsou na ní zavěšeny vrchní skříňky kuchyňské linky. Příčka byla zděna před 4 lety, kuchyň je na ní zavěšená rok. Abychom se pojistili proti "vyvalení" příčky v důsledku váhy skříněk kuchyňské linky, spojili jsme příčku se stropními panely velkými L-kovými úhelníky, schovanými v SDK podhledu kuchyně. Mám ale obavu, že příčka to beztak nezvládla - z druhé strany příčky se objevily tyto praskliny na omítce, které sahají téměř po celé délce příčky. Poradíte prosím, zda je moje domněnka správná a co v této chvíli můžeme dělat? Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

18 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.