Zvolení průměru trubky

Rubriky:

ZM Zdenek Micin @zdenek.micin před více než rokem10.11.2022 19:06:54
Zvolení průměru trubky

Ahoj instalatéři, dělám koupelnu a pod vanou mně vedou staré trubky, chtěl bych ten kus vyměnit za měď, abych už nemusel bourat. Kotelnu mám ve sklepě, ve schodišti se dá přejít na měď (viz foto), v právo kotelna vlevo teď do koupelny přes celou koupelně jdou trubky k bojleru a k žebříku a dal do druhé místnosti. Teď řeším jaký průměr trubek dát, jestli musí být 28? A jak udělat to, že časem bych asi chtěl dodělat větev od automatického kotle na uhlí, ale když bych se rozhodl vyměnit krbová kamna za ty s výměníkem, tak abych ohrival i bojler? Přemýšlel jsem, že bych dal pod vanu HT trubky, abych měl prostup, a v schodišti když tak potom udělal 3 cestný ventil. Nebo je jednoduší varianta? Říkám si dát bojler do schodiště ? Přidávám foto pro představu za každou radu děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.