Dobrý večer, prosím o radu. Jsem závislá na radách zkušenějších. Muž mi zemřel, tak tápu v technických záležitostech. V loňském roce jsem nechala vyměnit 30 let staré plechové radiátory za deskové. Topenář špatně spočítal velikost a dělá mi to problémy. V poslední místnosti radiátory skoro netopí, jinde tak do 20 cm od vrchu. Prosím, pokud se netopí na celou plochu radiátoru, mohou rezivět či jinak zkrátit životnost? Ohřívá se víc vody než dříve? Dříve jsme měli samotížku, bez čerpadla, tzn. že se topilo i při výpadku el. proudu. Nyní jsme museli dát čerpadlo, což mně velice mrzí a jsem doslova naštvaná. Topenář 2x ztratil rozměry a výpočty, podařilo se mu to spočítat po třetí, měl asi 10 telefonátů, tak mám pocit, že něco zmrvil a nechce si přiznat chybu. Zaplatila jsem 70 tis. Kč a nyní jen lítám a točím kohouty, aby bylo teplo tam, kde chci. CHLAPI, POMOŽTE RADOU A ZDA LZE NĚCO ZMĚNIT. Děkuji Eva Marie
Pomoc nebo rady které se nedají řešit odpovědí ANO NE řeším raději po telefonu i vám jsem to nabízel. Tazatelé byly…
před 2 roky
Proto jsem dával výzvu někomu, kdo je z vašeho okolí. Já jsem od Hostinného v Podkrkonoší a nemíním jet přes půl…
před 2 roky
Ano, znám, již jsme spolu soustavu s těmito ventily řešily Byly to nějaké slovenské. Obdobné se stále vyrábějí, je ale…
před 2 roky
76 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení