Výměna radiátorů a hřejí jen do půlky.

Rubriky:

EM Eva Martínková @eva.martinkova před více než rokem13.11.2022 20:59:30
Výměna radiátorů a hřejí jen do půlky.

Dobrý večer, prosím o radu. Jsem závislá na radách zkušenějších. Muž mi zemřel, tak tápu v technických záležitostech. V loňském roce jsem nechala vyměnit 30 let staré plechové radiátory za deskové. Topenář špatně spočítal velikost a dělá mi to problémy. V poslední místnosti radiátory skoro netopí, jinde tak do 20 cm od vrchu. Prosím, pokud se netopí na celou plochu radiátoru, mohou rezivět či jinak zkrátit životnost? Ohřívá se víc vody než dříve? Dříve jsme měli samotížku, bez čerpadla, tzn. že se topilo i při výpadku el. proudu. Nyní jsme museli dát čerpadlo, což mně velice mrzí a jsem doslova naštvaná. Topenář 2x ztratil rozměry a výpočty, podařilo se mu to spočítat po třetí, měl asi 10 telefonátů, tak mám pocit, že něco zmrvil a nechce si přiznat chybu. Zaplatila jsem 70 tis. Kč a nyní jen lítám a točím kohouty, aby bylo teplo tam, kde chci. CHLAPI, POMOŽTE RADOU A ZDA LZE NĚCO ZMĚNIT. Děkuji Eva Marie

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

76 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.