Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den. Potřeboval bych prosím poradit. Nechali jsme si od firmy provést montáž oken - plastová okna trojskla - Komfort Evo a montážní Technik nám vystřihnul část těsnění vždy v horní části rámu, do kterého se uzavírá okno, z důvodu usazení rámečku se síťkou proti hmyzu. Věc jsem reklamoval jako poškození těsnění okna a jeho funkce. Reklamace byla zamítnutá s tím, že je to v pořádku, že se jedná o větrací těsnění/ dekompresní těsnění. Nevím, co si o tom myslet a jak dál postupovat Děkuji za odpověď
https://stavimednes.cz/cs/content/81--pro%C4%8D-chyb%C3%AD-u-r%C3%A1mu-t%C4%9Bsn%C4%9Bn%C3%AD
před rokem
Já jsem nám nechal dělat síť do oken (ale připevňuje se zvenku k rámu pacičkama) a žádné těsnění jsem neprostřihával.…
před rokem
Dobrý den Jakožto plynař od narození musím počítat i s prozvdušností spár a oken. Už před čtyřiceti lety, kdy výrobce…
před rokem
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení