Zdravím,
Mám nové TČ De Dietrich alezio S R32 8kw bivalent je součástí vnitřní jednotky. Topim UT(podlahovka) a TV.
Na displeji se mi náhodně zobrazuje symbol plaminku, kdy při jeho zobrazení vypne venkovní jednotka.
O tomto symbolu není v manuálu k tepelku ani zmínka. Zkoušel jsem hledat i v anglických manuálech a v manuálech jen k řídícímu displeji a nic.
Technici pro toto nemají rozumné vysvětlení.... Pouze debilní kecy "neřeš plamínek, šak teplo tu máš". Nemáte někdo zkušenost nebo radu jak řešit?
Kvůli tomuto jevu se symbolem je běžné, že mi venkovní jednotka a tím kompresor vypne/zapne i 4x za 10minut.
To se mi opravdu nelíbí!
Jinak se mašina chová v celku dobře, jen k tomuto bych měl rád rozumné vysvětlení...
To samozřejmě vím, bylo myšleno obrazně jako změna venkovní teploty. Já jsem to testoval, že místo čidla jsem připojil…
před 11 dny
https://polo.broetje.de/pdf/7806977=1=pdf_(bdr_a4_manual)=de-de_ba_lasttest_wp_hk.pdf…
před 13 dny
Co jsem dal v rychlosti do google, tak píšou, že to má kombinaci plynu, tak to bude asi něco s tím plynem, ne?
před 13 dny
15 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení