Fasáda na starém domě.

Reklama

Rubriky:

Reklama
JH Jan Holub @jan.holub662 před více než rokem12.04.2023 10:03:28
Fasáda na starém domě.

Omlouvám se, že zakládám nové téma, ale kdekoliv se řeší fasáda na starém domě, tak se řeší zateplení, rosný bod atd.Já mám jiný dotaz. Provádím rekonstrukci brány(vjezdu) do statku . Dávám si záležet....ručně kovaná vrata a braňka , parády v omítce atd. Součástí je i štít starého domu. V tomto domě nikdo nebydlí a bydlet nebude...slouží jako odkladiště všeho možného.....takže žádné zateplení, výpočty atd. Jde mi jen o parádu....aby to bylo hezké a dobové. Dům má kamenné 90 cm zdi bez izolace. Nyní je štít nově ohozen , ponechán kamenný sokl, různé pruhy atd.
A teď ta otázka: co dát za finálku??? Dobové by bylo naštukovat......ale to říkají zedníci, že je na to jen na čas...že štuk za nedlouho podléhá počasí...silikon by asi vydržel, ale to by asi chtělo hrubost 1 mm. Nevím a tápu....nepospíchám ,protože nechávám jádro vyzrát, tak teď lovím informace .
Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Dát perlinku a lepidlo ??

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.