EON Solar

Reklama
Martin Šimánek @martin.simanek před rokem16.05.2023 11:43:58
EON Solar

Já mám velice špatné zkušenosti s EONem. Soláry jsem si objednal v lednu minulého roku, s tím, že na podzim budu vyrábět. Podzim nic, zima nic. Nekomunikují. Vlastně ani není pořádně s kým. Na svých stránkách nemají jediný telefon. Jediný kontakt mám na jejich obchodního zástupce. Ne email jsem psal stížnost, a ani se neobtěžovali odpovědět. V dubnu zavolali, že budou instalovat. Tak jsem si vzal dovolenou. V daný den v 9h zavolali, že nepřijedou. Naštěstí náhradní termín klapl. Měli instalovat 16 panelů, což také měli v popisu práce na tuto realizaci. Panelů ale přišlo jen 12. Tak udělali alespoň přípravu. Na střeše jsou 2 komíny, které vrhají stín, ale nedali optimizery. Takže bych stejně nevyráběl. On se totiž nikdo neobtěžoval se na tu střechu podívat. Vše dělali jen podle satelitních snímků. (docela rád bych viděl jejich zpracovaný projekt.) Od té doby se zase nic neděje. Je to již 17 měsíců, co jsem začal jednat s EONem a výsledek? Nekompletní panely na střeše a doma na zdi střídač a baterie (ty jsem si ale musel pověsit sám). Nezapojeno. Jediné, co umějí dobře je pomlouvat konkurenci, Takže čekám dál. Dál už psát nemohu, protože by následovaly pouze sprostá slova. Jo, a ještě jedna perlička. Jen co uplynul datum původní instalace, přišla mi od EONu zpráva, že mi gratulují k dokončené instalaci solární elektrárny. Přitom jsem měl jen prázdnou střechu. A samozřejmě ihned poslali doplatek faktury.......

Upraveno autorem před rokem
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.