Zdravím všechny, pri stavbe dvou mistnosti v podkrovi resime jestli na klestiny nepolozit rovnou sadrokarton na to vatu do dvou vrstev.
je mi jasny ze po polozeni sadrose uz na to nemohu slapnout.
Delal to takhle nekdo? Klestiny jsou ukotvene jednim sroubem do krovu, asi to nejake zatizeni snese, ale nechci to pretezovat, premyslime ze i par klestin podlozime kdyz bude potreba, ale primarne je plan to udelat s co nejmensim zatizem
je nutna i na strope parozabrana? Tedy na sadros pod vatu folie?
Dale se chci zeptat jakou vatu i mezi krovy a na strop. Urcite pocitam s roli a budu ji rezat na kostky, kamaradi mi rikaji ze vsechny jsou podobne at se tedy ridim cenou.
Plan je mezi krov 2x 150mm a na ten strop na klestinach taky 2x150mm mozna 2x 200mm Cenou a moznosti nakupu se ridit budeme, ale take budu vdecny za doporuceni
Dale jestli by nekdo napsal jak zaizolovat stit "druhe foto" jestli je nutne ho nejak dozdit, nebo pouze oblozit polystyrenem a na to perlinka.
Detailni fotky mohu pak pridat
Diky moc
Nějaký průhyb tam je ( z fotky to neodhadnu) ale stejně se mne to jednostranné provedení kleštiny nelíbí. přitížením…
před více než rokem
Provázek napnut na kleštině. Míry d 4,78m v14,5cm š8,5cm vedle kleština d4,8m v16,5cm 7,5š a vedle v mistnosti d 3,64m…
před více než rokem
Ale stejne bych radeji udelal sdk pod klestinami tak, aby parotes tvoril "uzavrene" teleso. Tohoto bych se…
před více než rokem
39 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení