Zdravím, chtěl jsem se zeptat. 1.10.2023 mě končí dvouletá smlouva u EONu. S tím že ve smlouvě je uvedeno 90 a víc dní před ukončením smlouvy se musí tzv. prolongace zrušit.
Na ERU je uvedené tohle cituji "Výpověď smlouvy, ve které je sjednána automatická prolongace, můžete podat kdykoliv až do dvacátého dne před uplynutím sjednané doby trvání smlouvy".
Znamená to že i smlouva kterou mám se může vypovědět až těch 20 dní před ukončením tj. třeba na začátku září nebo musím smlouvu vypovědět již během následujícího týdne. Moc děkuji za odpověď.
Na jedne strane je to nove pravo zakaznika, na druhe strane je s tim spojena i odpovednost klienta, ci pri udelenei…
před více než rokem
Volal jsem na EON jestli můžou dát nějakou nabídku když za tři měsíce končí smlouva. Prý teď nemůžou a mám zavolat…
před více než rokem
Předpokládám, že vám eon ještě pošle extra dopis, kde bude napsáno, co a jak možno dělat. Ten si na to dává pozor.
před více než rokem
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení