Jaký regulátor ke kotli Bosch GC8700i

Rubriky:

Reklama
DL David Lebeda @david.lebeda309 před 10 měsíci10.07.2023 22:20:12
Jaký regulátor ke kotli Bosch GC8700i

Dobrý den, chci poprosit i tipy. Nějak se postupně kloním k výměně svého kotle za Bosch GC8700i - s bojlerem 120l a ekvitermním čidlem. Jaký byste mi k tomu ale doporučili bezdrátový pokojový termostat? Potřebuji klasiku - dvě nebo tři denní pásma pro zadání vytápění/útlumu, režim pro volný den a aby termostat neměl příliš velkou teplotní hysterezi. Dosud jsem měl Siemens REV23RF, který ,í hysterezi +-0,2 stupně, což bylo fajn - teplota pak nekolísá moc znatelně. Nevím, jestli se ekvitermní čidlo zapojuje a nastavuje přímo do kotle, nebo přes tento regulátor. Programování ohřevu teplé vody je bonus, který ale klidně oželím. Chci ale, aby termostat byl přenosný. Co přichází v úvahu, aby i kotel byl spokojený? Díky.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

226 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.