Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
v roce 2024 bychom měli začít stavět. Projektant mi sdělil, že novostavby od roku 2024 musí mít v rámci stavebního povolení buďto FVE nebo rekuperaci či tepelko.
Popravdě ani jedno nechci. Chtěl bych kotel na pelety a sluneční kolektory. Dům bude mít 158 m2.
Cihla 38 + 15 polystyren, nebo zateplená cihla ( žřejmě asi 44 cm).
Požádám o krátké info, zda s tím máte / budete mít podobné zkušenosti. Případně jak to vyřešit k mé spokojenosti.
Děkuji.
To jsou úplně zbytečné dotazy, prože takto jednoduše se nedá odpovědět. Je ale jisté, že jen klima nestačí. To stačilo…
Dobrý den, já jí sice mám, ale peletkáč, pokud umíte sehnat pelety pod 6 Kč / kg, je pro provoz RD ekonomicky…
Tak pokud bude mit i kotel na pelety, tak si je proste objedna a jednou za cas doplni zasobnik. To nevyzaduje nejakou…
Po dlouhém přemýšlení jsem dospěla ke stejnému řešení jako Vy Fototermika a krbová peletová kamínka s výměníkem. FVE…
před více než rokem
Vážený pane o rekuperaci máte zjevně buď špatné nebo žádné informace. Mám doma vzduchotechnickou jednotku už 23let…
před více než rokem
Jestli Vám mohu poradit z vlastních zkušeností. Jelikož montuju tč tak chodím po staveních.Přes 400ks,z toho každý…
před více než rokem
111 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení