Opadávání omítky ze zdí bývalého chléva

Reklama

Rubriky:

Reklama
ZV Zdeněk Vanduch @zdenek.vanduch před 9 měsíci06.08.2023 18:27:22
Opadávání omítky ze zdí bývalého chléva

Dobrý podvečer.
Sleduji dlouho portál tzbinfo a pomohl mně vybrat dodavatele plynu i el. energie. I když u Kolibříka jsem narazil, ale co už takový je život a předpovídat to nešlo.
Mám ted´ trochu jiný problém se kterým si nevím rady a zedník ač velice šikovný, taky ne.
Při rekonstrukci stavby (bývalé chlévy) na garáž se v jednom místě začala omítka sypat, nebo drolit, nevím jak to přesně nazvat a nezastavuje se to. A jak už jsem psal zedník (50 let) krčil ramenama s tím, že se s něčím podobným ještě nesetkal. Poprosím o radu stavebníky, odborníky, nebo zkrátka lidi, kteří se už s podobným stavem setkali a úspěšně (pokud vůbec existuje řešení) se s tím vypořádali. Mám na mysli penetraci, ale jakou, když je tolik různých přípravků a i když je všude český návod, člověk se v nich ztrácí. Moc poděkuji Všem, kdo už něco podobného viděl a dovedl se s tím poprat. Možná je nepodstatné, že stavba byla postavena kolem roku 1790 a na tzv. výminek byla přestavěna v r.1920.
Kamennou zedˇ, která je na páté foto jsem vyspároval cementovou maltou a tedˇ vypadá velice pěkně.(zedník ji chtěl taky nahodit) Bohužel fotku jsem už smazal.
Ještě jednou děkuji Všem. Zdeněk z Valašska.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.