Zatepleni strechy garaze PUR penou

Rubriky:

Reklama
Zatepleni strechy garaze PUR penou

Dobry den, dal jsem omylem do tematu "zatepleni fasady", tak zkusim znova zde.

Rad bych se zeptal na zkusenosti se skladbou zatepleni strechy garaze. Jde o 10 starou sedlovou strechu s velmi malym sklonem 7°. Puvodni skladba byla:
1. sadrokarton
2. parozabrana
3. vata 6 cm prez krokve.
4. vata 12 cm mezi krokvemi
5. OSB desky bez perodrazky
6. PVC krytina, jak mi bylo sdeleno je paropropustna smerem ven ze strechy

Bohuzel v parnem lete se v rozich na stenach vytvarela viditelna kondenzace. Z toho duvodu jsem strechu rozebral. Do vaty se navic z boku, z der mezi cihami, dostali hlodavci. Bylo to poznat podle chodbicek a mnozsvi trusu. Kovovove profily byly mirne rezave, na mistech s trusem hodne, nicemene vsechny vymenene a diry mezi cihlami zazdene. Neni zde moznost provest nejake odvetrani, a i vyska izolace je omezena na cca 20cm. Garaz neudzuji nijak teplou, ma samostany vchod vedle domu, a v zime jsem zadne problemy s kondezaci nebo plisnemi pohledem nevidel.

Uvazuji o strikane mekke PUR pene misto vaty primo na OSB desky a s peclive provedenou parozabarnou. Jen mam obavy, aby izolaze nevlhla.

Diky za komentare,
Adam

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.