Hydroizolace bazénu proti spodní vodě

Rubriky:

Reklama
PP Petr Petr @petr.petr902 před 9 měsíci22.08.2023 11:58:50
Hydroizolace bazénu proti spodní vodě

Dobrý den, měl bych dotaz a prosím Vás o názor.
Chystáme se stavět bazén, na 90% těžká folie. Zkráceně: vykope se díra, ze ztracenka se vyzdí vana a položí se folie. Problém však je spodní voda, kdy dnes máme hladinu cca 180 cm, na jaře nebo po dlouhotrvajících deštích se dostáváme klidně ke 100 cm. Jak tedy nejlépe hydroizolovat bazén, tak aby se k folii nedostala žádná voda? Aktuální plán je 2 vrstvy ztracenka (20+10) mezi to navařit ipu + stejně tak dvojitá základová deska.
Co jsem tak nejak v posledních dnech načetl, jsou asi i jiné možnosti. Hydroizolační folie (nutnost svařování - nemám zkušenosti) - asi by stejně byla nutnost dvou vrstev ztracenka. Nebo nějaká hydroizolační stěrka, kde by sice asi odpadly dvě vrstvy ztracenka, ale finančně to bude asi úplně jinde.

Díky za nápady a zkušenosti
Petr

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

11 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.