Ahoj,
Plánuji výměnu oken v mém domě za plastová. Už jsem se ptal na ceny a ukázalo se, že náklady na okna s trojskly jsou mnohem vyšší než okna s dvojskly.
Chápu, že trojsklo má lepší tepelně izolační vlastnosti, ale ospravedlňuje to tak vysokou cenu?
Mám si koupit trojité zasklení, pokud žiji v regionu s mírným klimatem?
Jsou nějaké další faktory, které je třeba vzít v úvahu při výběru mezi trojsklem a dvojsklem?
Byl bych vděčný za každou radu
Pozor, o akustické výhodnosti trojskla bych nepsal s takovou rozhodností... nemusí to být pravda... Obecně, článků o…
S dovolením poznámka: Česko neleží v mírném klimatu. Když se porovnávají okna dvoj a troj zasklení poctivě, to znamená…
Ještě bych vzal v úvahu rosení dvojskel. Mám v bytě v jedné půlce trojskla a v druhé půlce dvojskla. I když mám…
Ještě bych vzal v úvahu rosení dvojskel. Mám v bytě v jedné půlce trojskla a v druhé půlce dvojskla. I když mám…
před 28 dny
S dovolením poznámka: Česko neleží v mírném klimatu. Když se porovnávají okna dvoj a troj zasklení poctivě, to znamená…
před 28 dny
Pozor, o akustické výhodnosti trojskla bych nepsal s takovou rozhodností... nemusí to být pravda... Obecně, článků o…
před 28 dny
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení