Oprava vnitrni omitky/steny sklepa

Reklama

Rubriky:

Reklama
JC Jerry Czech @jerry.czech před 8 měsíci03.09.2023 21:48:20
Oprava vnitrni omitky/steny sklepa

Zdravim vas panove. Mam dotaz, na chalupe(~1920) mame sklep a v nem stena, ktera je pod urovni zeme vypada zhruba takto. Sklep byval driv hodne uzavreny, takze omitka ze zdi uz opadala, spolu s par dalsimi kameny. Z druhe strany je zvenku cca do poloviny vysky nopova folie a sterk. Rad bych tu zed nejak nahodil/vyspravil. Prvne jsem myslel, ze bych pred ni udelal bedneni a vyplnil betonem. Nicmene mezi kameny je asi nejaka hlina nebo co to je, no obcas to tam uz ani neni. Nevim jaky postup tedy zvolit, zda to delat klasickou omitkou, nebo to rovnou "nahodit" tim betonem. Jsem otevreny napadum. Jak byste to resili vy? Pokud bude potreba vyfotit lepe, neni problem. Fotky udelam. Dekuji vsem za rady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.