Plastová okna - rekonstrukce

Reklama

Rubriky:

Reklama
MS Martin S. @martin.s596 před 8 měsíci07.09.2023 22:03:17
Plastová okna - rekonstrukce

Ahoj, mám v plánu kompletní výměnu oken u starší stavby(15 oken) a chtěl bych plast. Bohužel výběr dodavatele se ukazuje jako peklo. Kdybych měl na hliník nebo chtěl dřevo, tak asi není problém vybrat. Bohužel u plastu mě přijde, že je to prostě jinak. Referencí je naprosté minimum a to i u firem, který působí na trhu desítky let. Velice často jsou reference protichůdné, což je velmi mrzuté. Navíc netuším jak podchytit dvě klíčové věci kvalitu výroby a kvalitu montáže, která je neskutečně různorodá, jedna firma dokáže z jednoho profilu všechno zprasit(nepřesná výroba, chybná realizace) a jiná dokáže udělat funkční výrobek(mám reference, bohužel je z jiného kraje a působí jen lokálně). Potřeboval bych radu jak se odpíchnout, případně jestli lze najmout někoho kdo to bude řešit. díky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.