Prověšené plastové dveře (balkónové)

Reklama

Rubriky:

Reklama
JS Jana S @jana.s před 8 měsíci15.09.2023 10:48:11
Prověšené plastové dveře (balkónové)

Dobrý den, v bytovce máme vystavěné nové lodžie, vč. plastových balkonových dveří a od 10/21. Během zimy se balkon prakticky nevyužíval. V 7/22 jsem uplatnila 1. reklamaci, dveře špatně dovíraly, "dřel plast o plast". Technik konstatoval, že se dveře prověšují - tím, že je nechávám otevřené a tím se poškozuje i zárubeň. (poškození zárubně viz foto). Utáhnul imbusákem něco v pantech a do 4/23 byl klid. Pak se zase začal balkon využívat a zase se prověšovaly dveře, takže v 7/23 se zase zastavil technik, opět to samé. Nyní (9/23) se ale situace opakuje a já mám dotaz. Zda je to normální, aby se "prověšovaly" dveře tak rychle i když je nechávám otevřené. K čemu to může vést, když budu řešit tím, že budu neustále utahovat panty. Nemůže být problém v něčem jiném? neskončím nakonec tak, že si budu muset nechat měnit zárubně i dveře? Jde o družstevní byt, jakmile skončí záruka, bude všechno na moje náklady... Nechce se mi věřit, že je to jen tím, že nechávám dveře otevřené celý den. Neděje se to u jiných bytů, které instalovali, jen u mně a vím, že i jiní mívají dveře celý den otevřené. a neděje se to ani u plastových oken, které mám rovněž otevřené celý den
(i noci). Poradíte? Děkuji za jakýkoliv tip, radu. Jana

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.