Samsung EHS mono 8kw

Rubriky:

Reklama
MV Martin Veselý @martin.vesely před 8 měsíci27.09.2023 14:48:13
Samsung EHS mono 8kw

Dobrý deň. 21 januára mi firma namontovala toto čerpadlo.Musím povedať že funguje vcelku Ok.Nijak často sa nenamrazuje ,dom je vytopený na požadovanú teplotu.Nastavím na 21 tak je v dome 21.23 tak je 23.čerpadlo topí do radiátorov .dom cca 100 m2 ,zateplený 15cm polistyren,stropi cca 20cm vata.topilo sa iba do konca marca.ide mi o toto.čerpadlo podľa toho z akého uhla sa na to pozriempíše že spotrebovalo 960kwh el.energie a vyprodukovalo 2074kwh tepla.Zdá sa mi to málo vzhľadom na to že výrobca udáva COP 4,52.Alebo teda moc el.energie spotrebovanej
Podľa toho ako sa na to pozrieme.Je ten údaj o vyprodukovanej energii správny alebo ide iba o nejaký odhad výrobcu?Dakujem za relevantné odpovede.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

28 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.