Pastovitá omítka - jakou?

Reklama

Rubriky:

Reklama
FN Filip Novák @filip.novak526 před 7 měsíci29.09.2023 09:58:19
Pastovitá omítka - jakou?

Dobrý den,
rád bych se zeptal, jakou pastovitou omítku byste zvolili pokud by se jednalo o bílou barvu na šedý EPS? Dříve jsem měl za to, že tuctová silikonová je prostě tutovka a není třeba nic dál řešit. Jenže jak jsem zjistil, tak oba sousedi vedle naší (budoucí) mají silikovou a pěkně volezlou, šedou resp porostenou nějakou řasou a to se jedná o lokalitu na vesnici mimo dopravu a průmysl. Mám za to, že to je srážející se vlhkostí a pak pomalým schnutím a tak vybírám něco jako Weber aquaBalance, Baumit StarTop (zde přesně nevím, mají různé podobné), Ceresit CT 174, Capatect SH Reibputz. Některé jsou silikonové a některé silikon - silikátové. V druhém případě mám strach, any se na nich nechytala prašnost prostředí.

Díky za radu

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.