Rekonstrukce střechy a zateplení

Reklama

Rubriky:

Reklama
DP Dan Pavelka @danpav před 7 měsíci04.10.2023 12:19:36
Rekonstrukce střechy a zateplení

Dobrý den, prosím zkušenější o radu ve věci výběru vhodné střešní krytiny a způsobu zateplení střechy. Chystáme se rekonstruovat rodinný domek s využitím dotace na zateplení ("babička" nebo NZÚ). Současná střecha je z roku 1936, sedlová s polovalbou, sklon 45°, skladba: eternitové šablony, prkna, krokve 160x160. Krokve jsou v pořádku, prkna nějaká na výměnu. V podkroví je uprostřed jedna obytná místnost a po stranách volné prostory, které plánujeme využít pro koupelnu + WC a na druhé straně jako šatnu. Zatím se zde byli podívat 3 "střechaři" a každý doporučoval něco jiného (plastové šablony, plech, izolace mezi a pod krokve, nadkrokevní + mezikrokevní izolaci, PIR, minerální vata, EPS). Jakou skladbu střechy a způsob zateplení byste doporučovali?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.