Dobrý den, omlouvám se za trochu hloupý dotaz, ale opravdu si už nevím rady. Koupil jsem si Polský TV stolek kde se mi nedaří absolutně vůbec vycentrovat dvířka. Poprvé jsem to zkoušel na 40 minut, podruhé skoro hodinu a prostě ne a ne aby to bylo v rovině a nedrhlo to. Současné šíleně křivé seřízení alespoň funguje že mohu dvířka otevřít, ale viz. foto je to šílený hnus. Ve dvířkách i ve stolku jsou panty navrtány rovně, zkoušel jsem seřídit 2 šroubky ve stěně stolku + oba šroubovací prvky přímo na pantu. Složil jsem hromadu podobného nábytku a seřízení bylo za pár minut hotovo, prosím nevíte kde může být problém? Zřejmě ve mě.. ale nějaký tip na to, co by mohlo být špatně?
Ano, to co vidíte na fotce dole uprostřed (černa tyčka) je stejně i nahoře, bohužel je to dutý hranol který nějakou…
před 10 měsíci
Má to ocelový jekl i nahoře (z obrázku to není vidět)? Nejlepší by byly dva jekly nahoře a dole vůbec žádný. Tam je…
před 10 měsíci
Jedná se o tento výrobek: https://www.amdk.pl/szafka-rtv-amber-artv153 Kompletně vše je podle návodu postaveno, nic…
před 10 měsíci
15 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení