Sila sanacni omitky jen do 1cm co to udela?

Reklama
PN Pavel Nepras @pavel.nepras před 7 měsíci20.11.2023 00:43:30
Sila sanacni omitky jen do 1cm co to udela?

Mohu mit sanacni omitku ve vlhkem sklepe misty silnou jen 5mm? Starou omitku jsem tak z 70% obouchal az na cihlu tak tam by byl tak 1cm ale kde zustalo 5mm drzici omitky tak tam bych dal nove omitky treba jen 5mm. Co tam bylo predtim za omitku nevim. Duvody jsou financni i rozmerove(dat tam doporucene 2cm omitky tak uz se mi tam nevejdou veci na uskladneni) a za dalsi nejsem zednik (a na zedniky z financnich duvodu ani nepomyslim) a i ta slaba vrstva pro me bude orisek nahodit. Nebude mi takto slaba vrstva praskat? A co kdybych to jeste pretahl potom slabou(treba3mm) vrstvickou paropropustneho lepidla ( kvuli snazsi aplikaci)=pak uz by to praskat nemuselo ne? Protoze jsem nekde cetl ze slabe omitky praskaji. Jinak sila steny ve sklepe je 50cm tak kdyz se mi vlhkosti a zasolenim oddroli casem i vrstva samotnych cihel vubec nevadi. Alespon bude pak vic mista na poradnou vrstvu omitky. Jde mi jen o ted to dat nejak do pucu na par let. Dekuji Pavel

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.