Plíseň po zateplení

Reklama
PN Pavle Novák @pavle.novak před 5 měsíci02.12.2023 23:53:53
Plíseň po zateplení

Ahoj, řeším takový problém. Bydlím v klasické bytovce 2 patra, 4 byty jeden vchod. Než jsem se sem nastěhoval tak bohužel tady došlo k nedohodám ohledně vytápění a každý začal vytápět svůj byt svým způsobem. Což samozřejmě spodní byty začalo znevýhodňovat a začali defacto "zadarmo" vytápět sousedy nad sebou. Já do stávajícího stavu už přišel. Jsem tu cca 8 let, nový soused pode mnou asi 3 roky. No ten to samozřejmě před dvěma roky vyřešil tak, že zateplil strop polystyrenem. Samozřejmě chápu až potud proti tomu nic nemám. Jenže první zimu na to se mě v ložnici začala dělat v rohu u stropu plíseň (obě stěny jsou venkovní). Tak otázka víceméně je jestli to s tím zateplením může mít něco společného, nebo je to jen náhoda, že se to začalo dělat a jak by jste dál postupovali. Rovnou říkám, že od doby co jsem v bytě topím na 20 stupňů (mě to stačí chodím tu normálně v tričku a trenýrkách) , při opuštění to stahuju na 18. Plíseň se tvoří jen a pouze v ložnici, kde je umístěný i termostat.

Upraveno autorem před 5 měsíci
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

14 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.