Zavzdušnené radiátory

Rubriky:

Reklama
MN Marek Novak @marek.novak073 před 5 měsíci04.12.2023 10:29:46
Zavzdušnené radiátory

Dobrý den,
vlastním dvoupatrový rodinný dům vytápěný plynovým kotlem (25 let). Všechny leta byly radiátory v pořádku. Jen letos mám problémy s radiátory nacházející se na nejdelší větvi otopné soustavy. Tato větev obsahuje dva radiátory v 1. podlaží a dva radiátory ve 2. podlaží. Stává se že všechny radiátory na této větvi odvzdušním, radiátory topí. Další den ale již netopí a proces musím opakovat. Případně radiátory topí až 4 dny a pak zase přestanou topit. Když radiátor nehřeje, že zpátečka je teplá ale přívod teplé vody je studený.
Zbytek radiátorů v rodinném domě topí bez problémů.
Nespočítám kolikrát jsem od řijna již tyto radiátory odvzdušnoval. Mám pocit že radiátory zavzdušněný nejsou, ale někde v potrubí na této větvi je vzduchová bublina která brání teplé vodě, aby se dostala dále. Oběhové čerpadlo jsem čistil.
Nenapadá prosím někoho, co by se mohlo dít? Hlavně jak se může stát že radiátor nehřeje a zpátečka je teplá.
Děkuji moc za pomoc.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

73 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.