Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
měl bych 2 dotazy k nastavení plynového kotle.
Mám kombinovaný kotel na plyn Vaillant ecoTEC plus VUW 26CS/1-5 (N-INT2) a prostorový termostat Vaillant sensoROOM pure VRT 50/2. S kotlem vytápím byt s litinovými radiátory. Lze na kotli nastavit výstupní teplotu (vstupní teplotu do radiátorů), nebo si vše automaticky řídí kotel s termostatem?
Druhý dotaz se také týká výstupní teploty kotle (vstupní do radiátorů). Dočetl jsem se, že teplota cca 65 stupňů by měla být na vstupu do radiátorů. Termostat mám nastavený na 21 stupňů. Při sepnutí kotle se teplota otopné vody dostane pouze cca na 40 stupňů (diagnostický kód D.040). Je to tak správně?
Děkuji. JM
tiez mam ecotec od vaillantu, ale s vrc700 preco chcete vystupnu teplotu 65 st , to si znizite ucinnost kotla, kedze…
tak D.071 je max vystupna teplota do UK, kludne by mohla byt nastavena na 50st a D005 je pozadovana teplota do UK…
Ekvitermní regulaci máte. Projděte si nastavení v alikaci. Regulace přebírá venkovní teplotu z internetu a podle…
Ekvitermní regulaci máte. Projděte si nastavení v alikaci. Regulace přebírá venkovní teplotu z internetu a podle…
před 9 měsíci
tak D.071 je max vystupna teplota do UK, kludne by mohla byt nastavena na 50st a D005 je pozadovana teplota do UK…
před 9 měsíci
Teplota se staví na kotli a pokud možno co nejnižší. Pro další doporučení je nutné znát počet těles a nebo spotřebu…
před 9 měsíci
8 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení