Stěnové vytápění (teplovodní)

Rubriky:

Reklama
MH Michal H. @michal.h před 4 měsíci03.01.2024 16:37:48
Stěnové vytápění (teplovodní)

Dobrý den,
v rámci rekonstrukce domu se mění topení na podlahové teplovodní. Bohužel do dvou místností se nevejde, kvůli limitně nízkým stropům. Podlahy/stropy jsou též velmi tenké skladby, tyto dvě místnosti jsou podsklepeny (sklep jen 180cm strop) takže není kde ušetřit ani centimetr. V ostatních nepodsklepených prostorech se mění podlahy, takže tam problém není. Nechci dávat radiátory kvůli zabrání místa a hlavně, jelikož zdroj bude TČ, tak aby stačila nízká teplota vody. Proto mě napadlo použít do zmíněných dvou místností stěnové vytápění. Nikde jsem to ale neviděl v praxi a ani naznám nikoho, kdo by to tak měl. Ocenil bych, jestli by se někdo mohl podělit o osobní zkušenosti. K nalezení jsou spíš jen informace od výrobců, kteří to samozřejmě akorát tak chválí. Jsou tam nějaká negativa, kromě komplikací s vedením elektroinstalace a vrtáním do zdi?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.