Darling na nízký tlak vody?

Rubriky:

Reklama
JM Jan Muška @jan.muska před 3 měsíci07.02.2024 14:47:33
Darling na nízký tlak vody?

Dobrý den, domek babičky vytápí a vodu ohřívá plynový kotel Protherm Tiger Condens . V domku má nízký tlak vody (v okolí přistavěli hodně domů, vodárny to odmítli řešit, s novými domy se babi dělí v jednom řadu o vodu, vedli jsme s vodárnami spor, byli úspěšní oni-nemá smysl se tím dál zabývat, není tedy vhodnou radou,abych nízký tlak vody řešil s vodárnami). Kotel poměrně často vypadává kvůli nízkému tlaku vody (tlak spadne pod 0,8, kotel se vypne). Topenář nám poradil nainstalovat u babičky Darling-předpokládám, že myslí malou domácí vodárnu? Nebo je to nějaké čerpadlo? Jak napomůže tlaku? Má někdo praktickou zkušenost? Cena je kolem 14 000 plus práce,to je na mě nyní poměrně dost. Existuje levnější, ale účinná alternativa? Vše řeším a platím já, babi je 80,i když se těší dobrému zdraví a jistě tu ještě bude a bude potřebovat topit a mít teplou vodu. Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

52 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.