Zhasíná kotel Junkers Cerapur compact ZWB 24-1 DE

Rubriky:

Reklama
MJ Ing. Martin Janoušek @ing.martin.janousek před 2 měsíci19.02.2024 11:11:39
Zhasíná kotel Junkers Cerapur compact ZWB 24-1 DE

Dobrý den, v domě který jsem koupil mám kotel Junkers Cerapur compact ZWB 24-1 DE. Dvě zimy jelo vše v pořádku v létě topil vodu také v pořádku. Najednou mi začal kotel padat do chyby EA. Měl jsem tady technika který kotel celý vyčistil udělal servis, ale nenašel čím to je. Pak řekl aby kominík udělal kontrolu komína, ten kontrolu komína udělal, neshledal žádnou chybu. V podstatě se kotel chová tak že když jde s klidového režimu do startu tak jakoby něco nepřetlačí a spadne do té chyby. Když technik oddělal kontrolní víčko výfuku spalin tak kotel jakoby překonal tuhle fázi a v momentě kdy se dostal do plného výkonu tak jsme víčko spalin za šroubovaly a kotel valil jakoby byl v pořádku. Popravdě technik říkal že si neví rady co by to mohlo být. Kvalitu spalin v komíně měřil, tam žádnou chybu nenašel. Mohl byste mi někdo poradit jak se ubírat? Teď navrhuji vyměnit plynovku..... Velmi děkuji.Martin Janoušek

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

14 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.