Zdroje informací pro instalatéra / topenáře

Reklama
JJ Jiří Jirsák @jiri.jirsak před 2 měsíci21.02.2024 14:24:07
Zdroje informací pro instalatéra / topenáře

Dobrý den,

jsem vyučený instalatér se 3 lety praxe. Škola mi moc nedala a v praxi se setkávám spíše s lidmi, kteří vše “nějak natáhnou” aby to “nějak fungovalo” aniž by věděli, co přesně dělají. Mám však svou práci rád, proto se v ní chci posouvat a poskytovat špičkovou službu. Momentálně čerpám informace ze zahraničních zdrojů, protože jsou více dostupné a pro mě srozumitelnější, např. americký Uniform Plumbing Code nebo anglické / australské City&Guilds učebnice, ty ovšem často nejsou v souladu s českými normami.

Rád bych se proto optal, jaké zdroje pro svou práci využíváte vy? Je zde například nějaká kniha, která slouží jako výcuc aktuálních norem? Chci se naučit nejen odvést svou práci podle těch nejvyšších standardů, ale také k ní zhotovit projektovou dokumentaci. Předem děkuji za odpovědi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.