Utěsnění kabelového průchodu

Rubriky:

Reklama
Martin Šramka @martin.sramka před 2 měsíci27.02.2024 17:41:51
Utěsnění kabelového průchodu

Ahojte,
řeším následující problém a budu rád za jakoukoliv radu.
Eon nám cca 15 let zpátky připojil HDV způsobem vyobrazeným na fotce bohužel při vydatnějších deštích do baráku teče (ty vlakna jsou z mopu, abych to vyvedl od zdi a mohl chytat alespoň do kýble). Je to pravděpodobně způsobeno tím, že z venkovní strany zdi, kudy je navrtán kabel, je neodborně provedeno těsnění kolem kabelu. Když jsem to s nima řešil, tak od toho dávali samozřejmě ruce pryč. Bohužel je to cca 2m pod zemí a než budeme řešit výkop chtěl jsem se zeptat tady, zdali by Vás nenapadlo, jak by to třeba šlo (šlo - li by vůbec) řešit zevnitř, kde přístup relativně je (viz foto). Třeba nějakým rozpínavým tmelem apod. Zeď je betonová, šířka cca 50cm. Moc děkuji všem za nápady a podněty. Martin

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

32 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.