Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu, jak se nyní vypořádat s okny co byla namontována. Bohužel nyní asi nebudu řešit reklamaci práce, jelikož už uběhl nějaký čas, a potřebuji vše dokončit, než nějaké dohadování s dodavatelem . Chtěl jsem nyní začít s dozdíváním špalet ale nějak se mi nezdá ukotvení a i to jak je okno nepodložené. Také bych rád předešel plísní, tepelným mostům, atd. Ale se stavem jaký je, si nemyslím že to bude stačit obezdit, a hotovo. Nerad bych to uzavřel, a za čas by to začalo praskat. Pod oknem nejsou žádné podložky, je jen na pěně, a vrchní profil drží také jen jeden pásek. 5 šroubů bohužel nedosáhlo až do nadpraží. nerad bych to předělával po dokončení, tak uvažuji o tom , že si okna demontují, dozdím chybějící místa, asi celou špaletu , i s XPS pod rámem, a pak si okna znovu osladím i s fóliemi proti vlhkosti. Prosím o radu, jak by jste to kdo řešili, pro sebe, doma? okna jsou cca 1800x1600 . z boku 3 šrouby skrz, drží, zespodu 4 šrouby, také drží, nahoře 5 šroubů které jsou krátké, tak je tam jedna páska..to jsem si všiml nyní, když jsem ořezal pěnu. Bohužel, lituji že jsem nebyl u montáže osobně přítomen. .i když jsem laik, tak už jsem stavěl, nový dům, ale tohle mi přijde ne zrovna profesionálně odvedená práce...co by jste dělali vy?
3 odpovědi
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení