nova okna misto spaletovych

Reklama
ML Martin Landa @martin.landa551 před 7 týdny04.03.2024 17:29:23
nova okna misto spaletovych

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu, jak se nyní vypořádat s okny co byla namontována. Bohužel nyní asi nebudu řešit reklamaci práce, jelikož už uběhl nějaký čas, a potřebuji vše dokončit, než nějaké dohadování s dodavatelem . Chtěl jsem nyní začít s dozdíváním špalet ale nějak se mi nezdá ukotvení a i to jak je okno nepodložené. Také bych rád předešel plísní, tepelným mostům, atd. Ale se stavem jaký je, si nemyslím že to bude stačit obezdit, a hotovo. Nerad bych to uzavřel, a za čas by to začalo praskat. Pod oknem nejsou žádné podložky, je jen na pěně, a vrchní profil drží také jen jeden pásek. 5 šroubů bohužel nedosáhlo až do nadpraží. nerad bych to předělával po dokončení, tak uvažuji o tom , že si okna demontují, dozdím chybějící místa, asi celou špaletu , i s XPS pod rámem, a pak si okna znovu osladím i s fóliemi proti vlhkosti. Prosím o radu, jak by jste to kdo řešili, pro sebe, doma? okna jsou cca 1800x1600 . z boku 3 šrouby skrz, drží, zespodu 4 šrouby, také drží, nahoře 5 šroubů které jsou krátké, tak je tam jedna páska..to jsem si všiml nyní, když jsem ořezal pěnu. Bohužel, lituji že jsem nebyl u montáže osobně přítomen. .i když jsem laik, tak už jsem stavěl, nový dům, ale tohle mi přijde ne zrovna profesionálně odvedená práce...co by jste dělali vy?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.