Způsobí Neutrino revoluci a pád cen energií?

Reklama
FN Filip Novotný @filip.novotny595 před 8 týdny09.03.2024 11:35:30
Způsobí Neutrino revoluci a pád cen energií?

Elementární částice Neutrina, jsou známé již hodně dlouho. V roce 2013 si jedna německá firma nechala patentovat generátor energie, která se získává díky oscilaci neutrin v průběhu letu. V roce 2023 začala stavět první továrnu a oznámila, že do tří let představí elektromobil, který bude získávat energii díky tomuto patentu. Partneři pro výrobu elektromobilu jsou z Indie, takže lze očekávat příznivou cenu a v ohrožení mohou být přehnané zisky energetických gigantů i automobilek. Existuje po celém světě několik odborných důkazů a zejména miliardových investic, které signalizují, že experti neutrino rozhodně berou vážně a existuje díky nim několik důkazů, že Neutrino PowerCube skutečně může způsobit revoluci - většina informací je přeložena na neutrinoenergy.cz Jaký je Váš názor?

Upraveno administrátorem před 6 týdny
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

31 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.