Vekra okna zkušenosti s podvodem

Rubriky:

Reklama
JD Jan Dvořák @jan.dvorak522 před 7 týdny10.03.2024 22:20:34
Vekra okna zkušenosti s podvodem

Dobrý den, zažil jsem velmi děsivou zkušenost při nákupu oken Vekra. Když jsem řešil výměnu oken získal jsem nabídku od prodejce který, byl hodně přesvědčivý, nic nebylo problém, všechno půjde a taky mi tvrdil že je externí spolupracovník s firmou Vekra a že mi může nabídnout okna Vekra za velmi výhodných podmínek a jelikož opravdu cena byla velmi výhodná, proto jsem se s ním domluvil. Vše probíhalo v pořádku včetně montáže až se po půl roce od montáže začaly křivit balkonové dveře. Tak jsem zavolal tomuto prodejci, že chci zakázku reklamovat ten mě odbyl, že je vše v pořádku a že to na reklamaci není, to se mi pochopitelně nelíbilo. A nezbylo mi kontaktovat zákaznický servis Vekry s touto reklamací a tam mi bohužel sdělili, že to nejsou jejich okna a s tím prodejcem nikdy nespolupracovali. Tak jsem znovu volal tomu prodejci a ten mi v telefonu tvrdil, že mi nikdy žádnou Vekru nesliboval, ale že mám profil oken VEKA a že je to i papírech a že jsem si to popletl a na reklamaci nemám nárok, že udělali vše dobře, pak mi položil telefon a už se mu nelze dovolat asi si mě teď blokuje. Já jsem si na 100% jistý, že mi tvrdil, že mi dodá okna Vekra, protože pomocí tohoto argumentu mě přesvědčil ke spolupráci. Zajímá mě jestli a jak toho hajzlíka můžu dohnat k spravedlnosti a nepiště mi prosím, že jsem hlupák a jak sem se mohl nechat tak napálit, okna jsem kupoval poprvé a těchto zkušenostech už bych si to jinak pohlídal.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.