Omítky MK8 a jaký štuk?

Rubriky:

Reklama
TJ Tomáš Jančík @tomas.jancik před 6 týdny15.03.2024 07:52:17
Omítky MK8 a jaký štuk?

Dobrý den,

hledal jsem na netu, ale nenašel jsem uspokojující odpověď, tak to zkusím ještě zde.
Budu dělat omítky na omítníky, omítku jsem vybral MK8 od Profička a už ji mám doma (vybíral jsem mezi MK8, MK1 a Baumit klima). Vybral jsem ji z důvodu regulace vlhkosti a klima v místnosti, teď jsem narazil na problém, že profi na rozdíl od Baumitu nedělá štuk přímo určený na tuto omítku. Vím že se dá štukovat přímo s MK8, ale manželce se bohužel zdá zrno hrubší a chtěla by o něco jemější.
Psal jsem na Profi a bylo mi odpovězeno následující: " Lze sní také štukovat, ale je to hrubší štuk. Z těch ostatních štuků můžete použít naprosto jakýkoliv." Ptal jsem se na NHL KALKFeINPUTZ 0,4 nebo Feinputz 0,6. Z toho jsem pochopil, že na štuku nezáleží. Feinputz 0,6 je dle mě obyčejný štuk.
Teď nevím, jestli mám koupit obyč Feinputz, nebo jestli nemám radši koupit od Baumitu a mít jistotu, že jsem pro to udělal co šlo.
Jde mi hlavně o to, aby když už mám drahou MK8 aby jsem to nezazdil nějakým špatným štukem.

Snad jsem nikoho neurazil. :)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.