TZB-info - K čemu je…
V roce 2026 bude v ČR spuštěno Energetické datové centrum a jeho provoz se promítne do cen elektřiny pro koncové zákazníky. Proč má česká energetika něco takového zapotřebí?
Nová položka na účtu "za děkovné", změna tarifů i posílení sítě.
PS tak jste se "namlsali" a konečně z vás "uhlobaroni s mikrozdroji" dostaneme ty dotace co jsme vám dávali...
aneb jak s lidmi, co chtějí šetřit nejen z "skromného" platu ředitele čezu, opět vydrbat.
Schválně jsem čekal pár dní po zveřejnění následujícího článku, kdo se ozve proti. Nenašel jsem adekvátní vlákno, proto toto nové.
Nestačí zdarma či pod pokutou přetoky, nové způsoby odečtu, placená rádoby VB...co bude dál?
Tak vážení, přečtěte si "O sdílení elektřiny v Česku" a sdělte sem svůj názor = dotace 800 milionů Kč na nový úřad, více úředníků s "nadstandardním zaměstnáním" atd., atd.:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio…
Nehledě ještě na to, že přibylo za tu dobu 500 tisíc obyvatel. Ti sami představují logicky cca +2,5 TWh - a přesto to…
před 6 měsíci
Máte důkaz o tom, že roste spotřeba elektřiny, resp. roste zatížení el. sítí? Já bych řekl, že zatížení el. sítí od…
před 6 měsíci
Problem je v tech slovech "chceme-li, chceme-li umoznit, potrebujeme". Proste kolektivismus. Misto, aby toto…
před 6 měsíci
7 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení