Plné znění článku: Dotace na výměnu starého plynového kotle, část 1. - je to jako nabízet SUV majiteli felicie
1 odpověď
Zobrazit všechny reakceMinistr žp p.Hladík prohlásil v Čt debatě,nebo? že budou dotace na výměnu starších plynových kotlů za PL.KONDENZAČNÍ!! Že takový kotel se dá pořídit i za 50tisíc.Napsal jsem na ministersvo žp i poslal účet,kolik mne to vyšlo .Mám minimální RD a v létě za vaření ,sprchování -2osoby max spotř 1mkub. Proč jsou dotace jen na tepel.čerpadla,kt.mají el .spotřebu.Já mám RD zateplený,vyměněné okna,kondenz.kotel a nikdy jsem nemohl čerpat dotaci,protože nastartovaly vždy o několik měs.později,nebo vůbec ,to se týká pl.kotle Měl jsem jako první,když začala plynofikace části města Životice,Havířova,kde bydlím. Loni 8/2022 jsem vyměnil pl.kotel za kondenzačví.
Nohel Jiří Havířov
Nevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení
Přihlášení
nebo se přihlaste emailem
Nemáte účet?
Vypadá to, že nejste přihlášen
Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.
Technická podpora
Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.