Vyhledávání
Naše další weby
Prosím o radu:
V rodinném domku mám instalovaný plynový kotel Wolf GU-2E-S vč. zásobníku SE-2 s ekvitermní regulací DWT.
Na regulátoru se mi nedaří ovládat teplotu v referenční místnosti a to ani při vyřazení ekvitermní regulace z provozu. Kotel nijak nereaguje na nastavení teploty na regulátoru, vždy topí do cca 24 stupňů - tj. přetápí referenční místnost.
Totéž se děje ať již nastavím jakýkoli poměr vlivu ekvitermní regulace i topnou křivku.
Může být problém v tom, že i v místnosti kde je regulátor jsou osazeny termostatické ventily (vždy ale puštěné naplno)?
Děkuji za odborný názor.
Cerman
Paní jsem doporučil noční útlum ze dvou důvodů. V noci podlaha vychladne a o to musí v průběhu dne topit vyšší…
před více než rokem
Nechce se mne zabíhat do podrobností a nevím jestli bych to řekl přesně ale obecně. Veškeré "chytré"…
před více než rokem
Jednak mě stále poněkud irituje Vámi uváděná interní teplota 25st. To je pro normálního člověka nepoužitelné. Napadají…
před více než rokem
57 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení